album tjedna

album tjedna deafheaven.jpg

Posljednji komentari

JOE 4 - RDS 6sEP (Webreleased 2009.)
- Ante Estrada   
Petak, 18. Prosinac 2009
joe4E sada, zašto na Potlisti kao jednom finom pristojnom mainstream indie snobovskom sajtu recenziramo bend koji nema ni album nego tek samoizdati EP kojeg se može skinut samo na netu. E pa zato jer su Joe 4 bend iz Hrvatske, sviraju nojz čikejgo stajl, a mi naravno volimo sve što se trudi bit ko iz Amerikkke. Jebi ga kad se već može tu kod nas nać mjesta za svakog debila s akustičnom gitarom i benđom koji reve o preriji ili pak svakog debila čija glazba zvuči ko da je spojio dva gemboja i pustio istovremeno da zuje tetris i supermario, može i za poštene ljude s velkim pojačalima. Pošto iz nekog razloga poznajem skoro svaku budalu koja je u ovom gradu uzela gitaru u ruke i pokušava nešto svirat tako me put doveo i do gitariste Joe 4, momka iz Đurđevca Lu2-e. Na prvu ruku nesimpatičan čoban, a u biti čovjek zlatnog srca zamolio me da recenziram njihov EP i da budem brutalno iskren. Pa ću i bit.

Jako bi volio da mogu pisat samo pozitivne stvari o bendu. Da mogu pisat samo o tome da imaju jebene nojzerske gitare i dobrog bubnjara, jer stvarno imaju. No bend ima ogromnu manu, tj EP ima ogromnu manu - vokale. Brate nije dobro. Jednostavno ističe se ko govno u punču. Znam da se nažalost krpaju s vokalima i da se nadaju kako će im doć prinova u bend koja bi to ispravila. Još stvar funkcionira live kad je ionako buka u pičku maternu i čuju se gitare i sve, a vokal se može mudro umiksat ispod. Ali na albumu je definitivno trebalo poradit više na tome. Bez obzira na ovu manu, momci imaju potencijala bit jebeno dobri jer vladaju instrumentima i zvukom, što je jelte, za nojz najvažnije. I bar nisu pićke koje briju da su umjetnici nego pravi pošteni krkani s kojima me ne bi bilo sram popit pivo. Doduše zaprijetio mi se Lu2 da će me prebit ako napišem nešto loše, a ja samo odgovaram: Prika više nas je na Potlisti i po kilaži i po broju jediniki. Bring it ooooon bitch. U buku vjerujemo.....

myspace.com/joe4rds6s

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi